Dane raportu mapy i chmura iRobot.

Dane raportu mapy iRobot są przesyłane do chmury iRobot w celu przetworzenia. Można pominąć wysyłanie tych danych w aplikacji iRobot HOME. Wybrać $więcej$ustawieniaWyłącz raporty Clean Map™.

Aby usunąć dane mapy, należy wykonać przywrócenie do ustawień fabrycznych robota.

W przypadku robotów wyposażonych w nawigację iAdapt 3.0 należy pamiętać, że funkcja ukierunkowanego sprzątania pomieszczenia nie może być wykonana bez inteligentnej mapy Imprint™ udostępnionej w celu odniesienia


Powiązane linki