💬
Czat

Ikona rabatu Sprawdź OUTLET i kupuj nawet do 40% taniej

Usuń moje konto iRobot.

Aby usunąć swoje konto iRobot i dane robota, można wysłać zgłoszenie za pośrednictwem naszej strony internetowej w aplikacji iRobot HOME.

Należy pamiętać, że nie będzie już można korzystać z aplikacji iRobot HOME ani z żadnej z jej funkcji w połączeniu z urządzeniem Roomba z modułem Wi-Fi, ponieważ aplikacja wymaga uwierzytelnienia konta. Można również zrezygnować z otrzymywania wiadomości marketingowych lub wyłączyć wysyłanie danych Clean Map do chmury iRobot Cloud z robota odkurzającego Roomba 900 Series.

Należy zauważyć, że każda z tych czynności spowoduje utworzenie innego konta:

  • Tworzenie konta Home iRobot w witrynie lub aplikacji.
  • Ponowne podłączenie robota do sieci Wi-Fi.
  • Kontakt z Obsługą klienta iRobot

Aby usunąć swoje konto, należy wejść na stronę iRobot.com i przejść do Moje konto (prawy górny róg strony) PrywatnośćUsuń moje dane.